www.smot.se använder sig av cookies (kakor). Genom att fortsätta på webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies. Stäng
Dans
Spelperiod: 26 maj - 26 maj |

Don´t feed the Oyster

Balettakademien i Göteborgs avgångsklass kommer till Spira med verket Don´t Feed the Oyster av koreografen Lidia Wos.

Don’t Feed the Oyster är en föreställning om vad det innebär att vara en människa. Hur vi alla brottas med våra egna inre rädslor och tvivel. Duger jag som jag är? Hur ska jag passa in? Kommer jag att klara mig över vägen? Har den lyckligaste dagen i mitt liv redan ägt rum? Kan jag någonsin lära mig att gå på styltor? Kommer världen att översvämmas av köttätanden ostron?

Koreografi: Lidia Wos
Ljusdesign/ljudteknik: Karl Wassholm
Kostymkonsult: Tomas Sjöstedt

Medverkande från Dansutbildningens avgångsklass:
Ingunn Roksvåg Alnæs
Felix Flyboo
Emma Günther
David Hermansson
Linn Jonsson
Nanna Boholt Breitenstein Larsen
Mårten Olsson
Evelina Peterson
Matilda Runelid
Malva Sanner
Evelina Segerlund
Maja Södermark